top of page

tantrafestivals.co.u Group

Public·20 members

Де знайти стильний та якісний одяг українського виробництва?

Усім привіт! Останнім часом все більше задумуюсь про те, щоб підтримувати вітчизняного виробника і купувати одяг, виготовлений в Україні. Але, чесно кажучи, не завжди знаю, де шукати дійсно стильні та якісні речі. Хочеться, щоб одяг був не тільки красивим, але й практичним, з якісних матеріалів і добре пошитий. Може, хтось знає якісь хороші магазини або онлайн-платформи, де можна знайти одяг українського виробництва? Буду дуже вдячна за ваші поради та рекомендації! Дуже хочеться носити красивий і якісний одяг, підтримуючи при цьому свою країну.

4 Views

Привіт! Знаю, як це важливо – підтримувати українське! Нещодавно відкрила для себе бренд 25 Union і залишилась дуже задоволена їхнім одягом. У них стильний та якісний одяг, дизайн цікавий і сучасний, а тканини приємні на дотик. У них знайдеш і повсякденні речі, і щось на вихід. Що найбільше сподобалося - виглядає все дуже якісно і носиться добре. Раджу заглянути на їх сайт, може щось і тобі приглянеться! Впевнена, ти знайдеш там щось особливе для себе.

bottom of page